Izvor: 24sedam
12.11.2023 u 19:55
0

NAPRAVIO KOLAPS U SAOBRAĆAJU: Ušao kolima u kontra smer, i to u kružnom toku! (VIDEO)

Automobili koji su dolazili u susret su bukvalno mileli kako bi izbegli mogući sudar

Svakodnevno mediji objavljuju snimke vožnje u kontra smeru, ali video koji je danas stigao iz Preljine je vrhunac ludila.

Kako je objavila Instagram stana 192.rs, na snimku se vidi kako je vozač ušao u kružni tok, ali u kontra smeru. Automobili koji su dolazili u susret su bukvalno mileli kako bi izbegli mogući sudar.
Drugi su mu svirali dobacivali, ali on je nastavio svojim putem.

„Pa gde polažu ovakvi tipovi za kola…kako dobiju te dozvole..aman ljudi“, „To ili je bezobrazno ili drogirano“, „Ovo udariš lepo, sprečiš ga da ide dalje i napravi neko veće zlo, pa posle neka policija utvrđuje zašto je on tu i šta traži u kontra smeru“, “ Dobro su rekli Tarabići, pojaviće se mesto gde kada uđu, neće znati da izađu…“, bili su neki od komentara na mrežama.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter