Izvor: alo
24.01.2024 u 16:49
0

NASTRADALOG STRAHINJU TRAŽILI DEVET DANA: Brat se oglasio na fejsbuku

Brat stradalog Strahinje Bogdanova iz Zrenjanina, koji je u nedelju nađen mrtav, oglasio se juče na svom Fejsbuku.

Neutešni mladić obratio se svojim prijateljima prvi put nakon tragičnih vesti i na svom Fejsbuk profilu objavio datum sahrane njegovog brata.

– Sahrana našeg Strahinje će se obaviti sutra 24.1. u 13 sati na Novom groblju u Zrenjaninu – kratko je napisao Nenad Bogdanov juče, a u komentarima su se nizali izrazi saučešća.

On nakon najtežih vesti o bratu nije smogao snage da daje izjave za medije.

Kako je Alo! juče pisao, sumnja se da se nesrećni Strahinja predozirao insulinom.

SRBIN NA IBICI RASTURAO DROGU IZ KOFERA: Osuđen i proteran

Kako smo saznali, u nedelju ujutro na Strahinjino telo u Rezervatu prirode Carska bara, naišao je muškarac iz Mađarske, koji se šetao jednom od pešačkih staza.

– Prizor koji je zatekao je bio jako potresan. Telo momka su raskomadale životinje, a pored njega su bili špricevi insulina i zato se sumnja da se predozirao pošto je, inače, bio dijabetičar. Strašna tragedija, da se tako ugasi mladi život! izvor blizak slučaju.

Ove nezvanične informacije utvrdiće Više javno tužilaštvo u Zrenjaninu koje vodi istragu.

Strahinjino telo odneto je na obdukciju u Institut za sudsku medicinu u Novom Sadu, gde će biti utvrđen tačan uzrok smrti.

Nestanak plavokosog momka iz Zrenjanina policiji je prijavio njegov brat Nenad, koji je rekao da je Strahinja nestao bez traga 13. januara u jutarnjim časovima.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter