Izvor: HappyBSC
14.11.2021 u 22:03
0

NE PROPUSTITE EMISIJU „GOLI ŽIVOT“: Životna ispovest Dragana Vidljinovića Pljake!

U emisiji „Goli Život“ voditelja i urednika Milomira Marića gost je Dragan Vidljinović Pljaka.

On će vas uvestu u svoju životnu priču.

Dragan Vidljinović Pljaka govoriće  o svom životu od detinjstva pa sve do sad.

PROČITAJTE JOŠSAOBRAĆAJNA NESREĆA KOD SVILAJNCA: Teško povređena žena

Kako ističe  pohađanje škole mu nije najbolje išlo, pa se okrenuo nekim drugim životnim navikama.

Kao dete više su ga privlačile zabranjene stvari, pa se tako družio i sa ljudima sa druge strane zakona pa je tako i sam ušao u tu priču. Na početku je krao po  prodavnicama,kućama i stanovima i danju i noću sa svojim najboljim drugom, kasnije je krenuo da pljačka i tadašnju Američku ambasadu.

 Sve je pošlo po zlu kada ga je policija uhvatila i onda je poslat u dom.

PROČITAJTE JOŠDETALJI TRAGEDIJE U SURČINU: Muškarac kog je izbola žena, podelgao povredama!

Tu je nastavio sa starim životnim navikama. Odao se i kockanju i nastavio naviku pljačkanja sa novim društvom. Krali su zlatare, bakarnice, piljarnice i sve ostalo što im je palo na pamet.

Na kraju su mu i sudili za pljačkanje zlatare. Uspeo je da pobegne  iz doma i završio je u zatvoru. Šest meseci je proveo u CZA. Na kraju je imao suđenje i trebalo je da provede pet godina u zatvoru u Kruševcu.

Uspeo je da ukrade zlato od inspektora policije i na kraju da pobegne za Beograd, ali tu su ga opet policajci sa tim zlatom pronašli. Na kraju su ga opet poslali u dom. Nakon toga je sa najvećim kockarem tog doba Karolinom otišao u inostranstvo.

PROČITAJTE JOŠUŽAS U GNJILANU: Policajac pronađen mrtav na groblju!

Tamo je krao po kućama imućnih ljudi francuske satove u drvenim kutijama.Kada se vraćao za Srbiju našli su mu na carini sve markirano i skupo što je u inostranstvu uspeo da ukrade i opet je bio uhapšen.

Ne propustite emisiju „Goli život“ na Hepi televiziji večeras od deset časova.

Ukoliko ste propustili neku od emisija posetite naš You Tube kanal i budite uvek u toku https://www.youtube.com/channel/UCh1-xopKMTD73yhkDkur3Rw

Od sada naše vesti možete čitati i na zvaničnom Twitter nalogu HappyBSC portala.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter