Izvor:
04.05.2017 u 13:16
0

NEKA MU JE LAKA DUBINA: Vlada se udavio posle udarca o stenu!

Instruktor ronjenja Vladislav Litavski (47) iz Beograda, koji je nastradao na plaži u Dubrovniku kada je posle silovitog udarca talasa udario glavom o stenu, najverovatnije se udavio, saznaje nezvanično.

– Vladislav je od udara izgubio svest i verovatno se udavio jer prijatelji nisu mogli na vreme da ga izvuku iz vode. Posle udarca u stenu i gubljenja svesti ispao mu je regulator iz usta i on se udavio u plićaku zbog nesvesti – rekao je drug stradalog, koji je i sam ronilac.

Vladislav je u plićaku izgubio ravnotežu zbog jakog talasa i glavom udario u stenu. Njegovi prijatelji kažu da je primer za sve ronioce i instruktore.

– Neka ti je laka dubina. Plavo mu more.Vrhunski čovek, ronilac, programer, osoba, uvek spreman da pomogne, objasni, pritrči upomoć – napisali su njegovi prijatelji u komentarima na društvenim mrežama.

alo.rs
foto:facebook

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter