Izvor: nov
15.01.2024 u 20:13
0

NEMAMO STRUJU NI GREJANJE, BOJIMO SE DA PONOVO NE PLANE: Dan posle stravičnog požara u beogradskom naselju Banjica stanari u strahu

Dan posle stravičnog požara koji je izbio u beogradskom naselju Banjica, na šestom spratu u Bulevaru oslobođenja 102, kada je stan petočlane porodice progutala vatra, bukvalno od plafona do poda, stanari su i dalje u velikom strahu.

– Još smo svi pod velikim stresom zbog svega što se desilo komšijama, porodici Aleksandra Pindevića, koja je ostala bukvalno bez ičega – kaže, za „Novosti“, jedna od stanarki, koja trenutno boravi kod prijateljice. – Sve im je izgorelo. Srećom, brzom intervencijom komšija i pre svega vatrogasaca, požar je lokalizovan i nije se proširio na ostale spratove i stanove, ali sada smo u novom problemu. Nemamo grejanje, struju, vodu, lift ne radi. A voda se sliva i pliva po stanovima i hodnicima.

Naša sagovornica kaže da je to posledica gašenja požara, odnosno vode koju su vatrogasci koristili kako bi zaustavili širenje vatre iz stana na šestom spratu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter