Izvor: kurir
10.02.2022 u 17:28
0

Nenad Periš otkrio kako provodi vreme u Beogradu dok čeka vesti o sinu

Potraga za nestalim Splićaninom i dalje traje, a već 43 dana u Beogradu se nalazi Matejev otac Nenad Periš, koji je u glavni grad Srbije pohitao čim je dobio informaciju o nestanku svoga sina.

– Verujte, više ne brojim dane, samo čekam da mi telefon zazvoni, da mi se javi Matej ili da mi neko javi kako mi je sin pronađen. Realnost je ta koja me najviše muči, prošlo je puno vremena od Matejevog nestanka, ali onda pomislim kako još uvek ima detalja koji ukazuju na to da je Matej živ. I to je ono što me drži na životu – kaže Nenad Periš.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Njegova svakodnevica poslednjih 40-ak dana u Beogradu je ista.

– Skoro svaki dan je isti i moram reći da su mi jutra najteža. Evo, juče ujutro sam ustao u 5.30 sati. I odmah mi dođe pomisao na Mateja i pitanje šta me čeka danas… Pokušavam nešto da pišem, da radim, pa onda znam da pomognem kolegama. Novinari su najaktivniji i oni me najčešće zovu. Isto tako u kontaktu sam sa srpskom policijom, koja se trudi uvek da mi bude dostupna i moram da kažem da mi se uvek jave kada ih nazovem ili kada im pošaljem poruku – govori Periš.

Pre dva dana Nenad Periš bio je u Smederevu, gde takođe traje potraga za Matejem.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter