Izvor: alo.rs
07.08.2023 u 08:55
0

NESREĆA U TUTINU: Nakon što je smrtno zgazio trogodišnjeg nećaka policija uhapsila njegovog ujaka detalji stravične nesreće

U Novom Pazaru uhapšen je A. S. (21) iz Tutina, zbog sumnje da je izvršio krivično delo izazivanje opšte opasnosti.

On se sumnjiči da je  u svom dvorištu u mestu Nadumce kod Tutina, vožnjom unazad vozilom „reno“ udario trogodišnje dete, koje je od zadobijenih povreda preminulo u bolnici.

UŽASNA SAOBRAĆAJNA NEZGODA: Beba povređena u Beogradu, devojčica HITNO prevezena u Tiršovu

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužilaštvu.

Trogodišnje dete poginulo je u danas u selu Crkvine kod Tutina. Na njega je naletelo terensko vozilo i nanelo mu kobne povrede.Dete je odmah transportovano u novopazarsku Opštu bolnicu, gde je pokušana reanimacija, ali je mališan od zadobijenih povreda preminulo oko 18 časova. Ovo je nezapamćena tragedija u našem selu-, kažu meštani Crkvina

Srbija zavijena u crno! Dečak M. K., star svega tri godine, iz Novog Pazara, poginuo je u Tutinu kada ga je ujak A. S. (21) slučajno svojim terencem pregazio u njegovom dvorištu! Mladić se automobilom kretao u rikverc, a zatim je prešao preko dečaka, i to naočigled njegovih roditelja!Cela porodica stradalog mališana, zajedno s lokalnim stanovništvom, ostala je u šoku zbog iznenadnog gubitka.

U tužnoj atmosferi, juče je dženaza preminulom detetu.Mnogi sugrađani su otišli da se pokone i  kako bi pružili podršku ocu M. K. i majci M. K. i na taj način pokušati da ublaže bol. Oni su nemi od bola“, navodi se dalje.

.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter