Izvor:
13.09.2018 u 18:43
0

NOVA ŽRTVA DIVLJE GRADNJE: Beograđanin koji je prijavio investitora da nelegalno podiže zgradu pretučen na Novom Beogradu!

Beograđanin koji je nedavno prijavio da investitor "na divlje" podiže zgradu u Ulici Vojvode Vlahovića kod broja 9 pretučen je rano jutros u Novom Beogradu.

Kako navode, napad se dogodio jutros u osam sati kod nekadašnje okretnice autobusa 95 u Bloku 61, a intervenisala je i policija.

Kako navodi jedan portal radi se o građaninu čiji je identitet poznat redakciji i koji je divlju gradnju prijavio 28. avgusta.

Dodaju, da policija radi na otkrivanju motiva napadača na čoveka koji je policiji prijavio da je investitor nastavio da gradi svoj objekat u Ulici Vojvode Vlahovića uprkos zabrani inspekcije, te da je poskidao trake upozorenja koje su inspektori postavili.

Sporno gradilište nalazi se tik uz kolovoz uske ulice, nedaleko od glavnog prilaza naselju, a po izgledu objekta radi se o zgradi.

Kurir.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter