Izvor: republika.rs
15.12.2023 u 10:33
0

LJUBAV U ZATVORU: Novi Boni i Klajd traže dozvolu za venčanje iza rešetaka

Mirnesa S. zvana Miki (42), koja izdržava kaznu u ženskom zatvoru u Nemačkoj zbog krađe više od milion evra iz firme za prevoz novca, iznenadila je javnost najavom venčanja sa verenikom koji se takođe nalazi iza rešetaka.

Iako se nikada nisu sreli, ova atraktivna pljačkašica izjavila je da je zaljubljena, zaručena i čeka venčanje.

Mirnesa je svojevremeno privukla pažnju policije kada se gotovo godinu dana ranije predala u Stutgartu, nakon što je iz svoje firme ukrala značajan iznos novca.

Sada služi trogodišnju kaznu, ali izgleda da je pronašla ljubav u zatvoru.

INTERVJU ZAČETNIKA OZBILJNE MAFIJE U SRBIJI: Mislio da je novinar došao da ga ubije, a onda se otvorio

– Verili smo se i već predali zahtev za venčanje, ali trajaće večnost da sve dozvole budu gotove – izjavila je Mirnesa novinarima nemačkog RTL-a.

Uprkos tome što se nikada nisu sreli licem u lice, ona veruje da je njen verenik, takođe zatvorenik, prava ljubav njenog života.

Par se dopisuje između zatvorskih zidova, a Mirnesa, koja ne sumnja u ispravnost svoje odluke, ističe da je venčanje jedina mogućnost da se sretnu.

On je u zatvoru takođe zbog pljačke, a tamo će i ostati najmanje do 2026. godine. 

Njihova neobična priča budi pažnju, a Mirnesa se nada da će uskoro dobiti dozvolu za venčanje kako bi proslavila svoju ljubav usred zatvorskih ograničenja.

Podsetimo, Mirnesa je u zatvoru zbog pljačke do koje je došlo 2. septembra, a kako je sutradan bila nedelja, nestanak novca je otkriven tek u ponedeljak i tako je izgubljeno dragoceno vreme kada je reč o istrazi.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter