Izvor: Tanjug
17.01.2021 u 14:09
0

NOVI DETALJI JEZIVE NESREĆE: Mladić poginuo dok je pokušavao da se uključi na glavni put

U krupanjskom Domu zdravlja u subotu veče umro je, od posledica udesa, kod varošice Zavlake, dvadesetdvogodišnji mladić N. Đ. iz obližnjeg sela Brezovice u Rađevini.

Mladić je bio za volanom „golfa“ sa kojim je, sa sporednog puta, krenuo na se uključi na magistralni drum Loznica – Valjevo, kod Zavlake.

PROČITAJTE JOŠ: 

DR KON O SKIDANJU MASKI I NOVOM SOJU KORONE: Vakcinisati 3,5 miliona ljudi u Srbiji!

MOGUĆE SU TRAJNE PROMENE NA MOZGU: Javite se lekaru ako osećate ove ČUDNE simptome posle korone

DOŽIVOTNA ROBIJA ZA SVE SILOVATELJE! Ovako su javne ličnosti podržale hrabru Milenu Radulović (FOTO)

ISPOVESTI DEVOJAKA KOJE SU IŠLE U GLUMAČKU ŠKOLU MIKE ALEKSIĆA: Terao ih je da rade ove GNUSNE stvari!

Prilikom pokušaja uključivanja, udario je na autobus koji je izšao iz prvca Loznice ka Valjevu. Sva silina udara bila je baš na vozačevoj strani, koji je teško povređen. Prevezen je u Dom zdravlja u Krupanj, ali, nažalost, lekari nisu mogli da mu pomognu.

U Rađevini i Krupnju, inače, pet godina nije bilo udesa sa tragičnim posledicama. Policija je uradila uviđaj i druge radnje, koje su uobičajene u ovim slučajevima, a autobus će biti veštačen.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter