Izvor: Objektiv
14.12.2021 u 21:46
0

Novi GNUSAN čin Gorana Džonića: Iz zatvora pokušava da iskoristi NAJMILIJE, jedan detalj ga odaje

Goran Džonić, prvoosumnjičeni za ubistvo tročlane porodice Đokić, ima ozbiljnog pomagača.

 Neko je „krtica” i Džoniću doprema informacije kojima se služio tokom saslušanja. Iako pokušava da oda utisak čoveka sa dijagnozom, mudro i spretno barata informacijama – navodi  izvor.

OPISAO PAKLICU CIGARETA

Kao dokaz za informacije koje naš izvor navodi opisao je Džonićevo prvo i drugo saslušanje.

– Na pitanje tužioca da li neko od braće Kostadina i Aleksandra Milošević puši cigarete, on je rekao da ne, tačnije tvrdio je da brat sa kojim je pregovarao o samom zločinu ne puši. Onda se na drugom saslušanju volšebno setio da ipak jedan od braće jeste pušač, pa se čak setio i marke cigareta koje taj brat, navodno, konzumira, a opisao je i paklicu cigareta – navodi izvor.

Izvor  navodi da ne mora da znači da je „krtica” neko iz policije ili pritvorske jedinice. – Goran Džonić je do sada imao pet poseta supruge Suzane i jednu roditelja po dozvoli tužiteljke. Kao što je bio spreman i detaljno isplanirao ovaj zločin, moguće je i da planski izvlači informacije od svojih najmilijih – dodaje sagovornik.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter