Izvor:
02.08.2017 u 17:44
0

ODBAČENA ŽALBA: Silovatelju i ubici male Anđeline (3) kazna od 40 godina zatvora!

Apelacioni sud u Nišu potvrdio je presudu Višeg suda u Zaječaru od 40 godina zatvora Vladici Rajkoviću, za ubistvo male Anđeline (3) i odbacio žalbu odbrane.

Vladicu Rajkovića (28) iz sela Vratarnica, tužilaštvo je teretilo za tri krivična dela, i to teško ubistvo i silovanje Anđeline Stefanović (3) i za ubistvo Dragane Stanković (47).

Odbrana je nedavno od Apelacionog suda zatražila da se poništi prvostepena presuda i ponovo održi suđenje.

U sramnoj žalbi odbrane se navodilo da je na suđenju došlo do niza propusta i da je zbog toga neophodno da se suđenje ponovi, kao i da se Vladica ne seća zločina jer je bio pijan!

– Vladica Rajković se ne seća zločina jer je bio u stanju teškog pijanstva, a ne pripit kako je navedeno u dokazima. On je sam priznao da je neposredno pre zločina kojeg se ne seća, popio nekoliko litara špricera i više od pola litra rakije. Ali, njemu je krv na analizu uzeta tek 14 sati nakon zločina pa ispada da je on bio samo pripit. On je zapravo bio u stanju teškog pijanstva kada je silovao i ubio malu Anđelinu, tako da mu je uračunjivost bila znatno smanjena – navodilo se, između ostalog, u žalbi.

Na suđenju je Rajković izjavio da se uopšte ne seća momenata kada je zverski silovao i ubio malenu Anđelu, a da je nakon hapšenja sve priznao i potpisao "jer su ga policajci tukli".

Izvor: blic.rs
Foto: alo

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter