Izvor: tanjug
01.02.2021 u 13:24
0

ODLOŽENO: Suđenje Ðuroviću koji se tereti da je ubio Mileusnića nastavlja se u sledeći ponedeljak

Suđenje Neđeljku Đuroviću (31) povodom optužbi za ubistvo studenta Miloša Mileusnića (24) 27. januara 2019. godine ispred zgrade u Ulici Dimitrija Tucovića u Beogradu, odloženo je danas u Višem sudu u Beogradu za 8. februar, na molbu odbrane.

UDARNE VESTI!

SVEČAN DOČEK U PARIZU Makron poručio: Vučić ima moju punu podršku

NESTOROVIĆ KOD MARIĆA: Bolje da umrem, ali neću pogaziti svoju reč!

DANAS JE SVETI MAKARIJE: Vaskrsavao je mrtve, i zadivljavao demone

Naime, odbrana Ðurovića je u petak angažovala stručnog savetnika za sudsku medicinu kojem je potrebno vreme da se pripremi za postavljanje pitanja veštacima, čije je ispitivanje bilo planirano za danas.

Radi pripreme odbrane i stručnog savetnika, suđenje je odloženo za sledeći ponedeljak.

Ðurović je u februaru na početku suđenja negirao da je 27. januara 2019. godine rano ujutru na smrt izbo nožem Mileusnića.

Uhapšen ubrzo nakon zločina i od tada je u pritvoru.

SAZNAJTE JOŠ

PRVI SLUČAJ KOVIDA 19 KOD VIZONA: Biće UBIJENE sve životinje sa farme!

USKORO TURNIRI: Novak broji sitno do rekorda

„TEORIJU ZAVERE?“ GLEDALA CELA SRBIJA! Pogledajte emisiju o misterijama koja probila sve granice gledanosti! (VIDEO)

Optužnicom Višeg javnog tužilaštva se tereti za krivično delo teško ubistvo na podmukao način, za koje je zaprećena kazna od najmanje 10 godina.

Prema pisanju medija, Đurović je iz imućne porodice iz Požarevca, ali godinama živi u Beogradu, gde su mu roditelji kupili stan.

Mileusnić je bio student iz Čacka, koji je od zadobijenih povreda preminuo u Urgentnom centru.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter