Izvor: ALO.RS
15.01.2024 u 09:09
0

ODLOŽENO SUĐENJE OCU KOJI JE OSAM GODINA MUČIO ĆERKU: Glavni svedok se nije pojavio u sudu

U Prvom osnovnom sudu u Beogradu danas je trebalo da se nastavi suđenje Urošu Pašajliću, muškarcu koji je optužen za zlostavljanje i zanemarivanje svoje ćerke (8) koja je pronađena sama u kadi u stanu, ali je ono odloženo.

Na današnjem ročištu trebalo je da svedoči majka oštećene devojčice N. T, ali se nije pojavila u sudu te je stoga suđenje i odloženo.

Kako smo ranije pisali, majka nesrećne devojčice je, prema rečima njenih komšija, psihički bolesnik i „nije sposobna da se stara o detetu“.

NASTAVLJA SE SUĐENJE MONSTRUMU KOJI JE MUČIO ĆERKU: Devojčica osam godina živela u paklu, evo koja ga kazna očekuje!

Podsetimo, na prethodnom ročištu svedočila je Jasmina Rakić, policajka koja je ušla u stan u kojem je bila zatočena devojčica.

Ona je sudiji do detalja opisala kako je izgledao trenutak kada je u policijsku stanicu ušla Pašajlićeva bivša devojka Ivana Ž. ali i kako je izgledao ceo proces dok zajedno sa kolegama nije ušla u stan u kojem je zatečena devojčica.

– Kada smo ušli u stan, pravo su se nalazila vrata od kupatila koja su bila zaključana, a ključ se nalazio sa prednje strane. Kolega je otključao vrata i videli smo da u kupatilu ima svetla. Dete je ležalo sa kapuljačom na glavi. U kupatilu je bilo previše smeća, ostataka od izmeta, nije bilo hrane i vode. Prozor se nalazio iznad kade i bio je otvoren na kip. Kada je reč o vodi, nigde nismo videli flašice sa vodom, ali ne znam da li je bilo na slavini. U kupatilu je bilo hladno, ne znam da li je radilo grejanje. Sećam se da niko nije pretpostavio da ćemo naći nekog u stanu, a najmanje u kupatilu – svedočila je Rakić.

Pre policajke Jasmine Rakić, svedočila je Ivana Ž. bivša devojka Pašajlića koja je inače policiji prijavila nasilje koje je trpela do Pašajlića, ali i da sumnja da Pašajlić ne brine o svojoj ćerki.

– Ono čega se sećam jeste da su druga vrata, otvorili su ih i tada sam ugledala L., koja je bila u kadi. Ja sam govorila: „Medo.“ Ona me je pogledala i raširila ruke ka meni. Kako se podigla, sa nje je spala trenerka, bila je skroz mršava. Kupatilo je izgledalo kao otpad, užasno je smrdelo. Zavrtelo mi se u glavi od tog užasa, takvu decu sam viđala samo na slikama dece iz Afrike. Počela sam da se gušim, to nikada u životu nisam videla – opisala je Ivana, dok se sve vreme tresla i plakala.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter