Izvor: Tanjug
24.10.2022 u 16:56
0

Određen pritvor D.P. (70) zbog sumnje da je pred ćerkama pretio smrću svojoj ženi!

Na predlog Osnovnog javnog tužilaštva u Smederevu, je određen pritvor osumnjičenom D.P. (70) zbog sumnje da pred ćerkama pretio smrću svojoj ženi, a on je 2007. godine osuđen zbog ubistva ljubavnice.

Osumnjičenom se stavlja na teret da je u prisustvu svojih ćerki, u njihovoj porodičnoj kući, svojoj supruzi M. P. (68) uputio ozbiljne pretnje da će je ubiti, saopštilo je tužilaštvo.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Sumnja se da je izvršio krivično delo nasilje u porodici.

SRBIN PREMUNUO U PRITVORU U CRNOJ GORI: Pronađen bez svesti u taoletu!

Tužilaštvo je predložilo pritvor jer postoje osobite okolnosti da će boravkom na slobodi u kratkom vremenskom periodu ponoviti ili dovršiti krivično delo kojim preti, kao i uticati na svedoke i samu oštećenu, budući da je osumnjičeni povratnik u vršenju krivičnih dela koji je ranije i osuđen na kaznu zatvora zbog ubistva.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter