Izvor: Tanjug
24.10.2022 u 16:23
0

SRBIN PREMUNUO U PRITVORU U CRNOJ GORI: Pronađen bez svesti u taoletu!

Državljanin Srbije M.M. (65), pritvorenik u Istražnom zatvoru, preminuo je danas oko 13.30 sati u Kliničkom centru Crne Gore, saopšteno je iz Uprave za izvršenje krivičnih sankcija (UIKS).

M.M. je bio smešten u Istražnom zatvoru u sobi u kojoj se nalazilo sedam pritvorenika.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

– U vreme predviđeno za boravak na otvorenom prostoru – šetnju, četiri pritvorenika su izašla iz sobe kako bi iskoristila tu mogućnost, dok su tri pritvorenika ostala u sobi, od kojih je jedan bio M.M, naveli su iz UIKS-a.

KRIVIČNA PRIJAVA PROTIV MALOLETNIKA: U Vinči napao mladića i naneo mu teške povrede!

Navode da je, prema rečima pritvorenika, M.M. ušao u toalet, gde se dugo zadržao, a pošto nije odgovarao na pozive, pritvorenici su pozvali obezbeđenje, koji su u toaletu M.M. pronašli u besvesnom stanju.

M.M je hitno transportovan u Klinički centar Crne Gore o čemu je obaveštena Uprava policije i ostale nadležne institucije, u cilju preduzimanja radnji iz njihove nadležnosti, te utvrđivanja tačnog uzroka smrti pritvorenika.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter