Izvor: rešetka.rs
26.11.2021 u 13:10
0

ODREĐENA ALIMENTACIJA! Majka monstrum će moći da viđa decu koju je BRUTALNO PRETUKLA!

Majci koja je brutalno prebila svoju decu biće dozvoljeno da jednom nedeljno viđa svoju decu, odluka je stručnog tima Centra za socijalni rad.

Kako je za medije potvrdio otac mališana, ovu odluku je potvrdio Osnovni sud u Leskovcu, a koga je sud imenovao za stalno vršenje roditeljskog prava.

Takođe, određena je i alimetacija koju će majka plaćati za dvoje dece, u iznosima od 9 i 7 hiljada dinara.

Kako smo ranije pisali, majka je optužena posle uznemirujućih snimaka koji su se pojavili u javnosti, na kojima se jasno vidi kako majka najpre počinje da viče na svoju decu, a zatim da ih udara i šutira, udara im glavu o glavu, onda gura od sebe, dečak udara glavom o zid i otvorena vrata sobe, a nasilje nad mališanima se tu ne završava. I to samo iz razloga što su je probudili. Na drugom snimku, nervozna jer ne može da zakopča jaknu dečaku, takođe počinje da vrišti i udara dete.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter