Izvor: tanjug
07.08.2022 u 16:21
0

Osumnjičeni za brutalni napad na Zelenom vencu na zadržavanju do 48 sati, sudiće mu se za ubistvo u pokušaju!

Više javno tužilaštvo naložilo je zadržavanje do 48 sati muškarcu koji se sumniči da je sinoć pretukao nepoznatog muškarca na izlasku iz prolaza kod autobuske stanice Zeleni venac.

Pored drugih povreda, nepoznati muškarac zadobio je krvarenje u mozgu i lekari Urgentnog centra mu se bore za život, rečeno je Tanjugu u Višem javnom tužilaštvu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova identifikovali su muškarca od 23 godine kao napadača.

Imajući u vidu način, upornost i bezobzirnost prilikom napada, Više javno tužilaštvo je radnje izvršenja kvalifikovalo kao krivično delo ubistvo u pokušaju.

UHAPŠEN OSUMNJIČENI ZA PREBIJANJE MUŠKARCA U CENTRU PRESTONICE: Povređeni hitno operisan!

Osumnjičeni je za sada neidentifikovanog muškarca, koji je ležao na pločniku, oko 2:30 više minuta tukao nogama, rukama i reklamom po telu.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter