Izvor: HAPPYBSC
09.10.2023 u 19:27
0

OTKRIO JE PIJANI LJUBAVNIK: Očuh ubijenog Dejana otkriva kako se saznalo za Slađanin opaki plan

Tek nakon tri meseca otkriveno je da Dejan P. (33) nije stradao u saobraćajnoj nesreći, već je ubijen i to, kako se sumnja, od strane supruge Slađane P. (25), kao i dvojice mladića - S. M. (25) i maloletnika (17).

Očuh ubijenog Dejana u razgovoru za jedan portal navodi da ne mogu na miru da oplakuju Dejana jer se boje šta je sledeće što bi moglo da ih zadesi, odnosno šta još može da se otkrije o zločinu.

HOROR NA KOSOVU, DEČAK PLANIRAO MASAKR U ŠKOLI! „Bio je tih i povučen“ – otkrili da je spremao MASOVNO UBISTVO

Telo Dejana P. pronađeno je u zapaljenom automobilu i najpre se sumnjalo da je stradao u nesreći. Ipak, pre nekoliko dana došlo je do preokreta, a zbog njegove likvidacije uhapšeni su Dejanova supruga Slađana, kao i još dve osobe. Sumnja se da je Slađana organizovala ubistvo supruga i za to angažovala dvojicu uhapšenih. Dejanova porodica je potresena novim saznanjima o smrti njihovog bližnjeg i ne mogu da dođu sebi nakon saznanja da je Dejan zapravo ubijen.

facbook

„Nismo ni pomislili da je spremna na tako nešto. U našu kuću je ušla kao devojčurak, voleli su se. Makar su nama tako pokazivali. Poslednji put smo je videli nedelju dana pre hapšenja, bila je potresena, delovala je da pati, odnosno, mi nismo ni pomišljali da se folira“, započinje priču potreseni čovek.

Kako kaže, za nesreću u kojoj je navodno Dejan nastradao saznali su od njegovog rođenog brata, a svaka sledeća informacija bila im je kao da im neko dodatno zabija nož u srce.

„Šta mislite, kako je majci koja čuje da joj je dete nastradalo u nesreći? E, a onda zamislite kako joj je kada oplakuje sina, pa se malo smiri, a onda čuje da su uhapšeni neki lokalni dripci i alkoholičari zbog sumnje da su joj ubili sina, a na sve to i činjenicu da je žena, koja je maltene živela sa nama, osumnjičena da je sve pripremila i osmislila. Čini mi se da joj je svaki dan sve teže i teže, mislim da će joj srce prepući od muke“, kaže potreseno naš sagovornik.

Kako dodaje, oni nisu nikada čuli da je Slađana imala ljubavnika, ali nakon svega što je otkriveno, čuli su da su ljudi to i ranije znali.

„Sve je otkriveno kada je taj njen ljubavnik, pijan, pričao po selu da je ubio Dejana, tako se otkrilo da nije nastradao u nesreći, a kada je uhapšen, propevao je u policiji i zašto ga je ubio. Isto je ispričao i taj njegov maloletni rođak. Dejan je mučki ubijen na jednom mestu, pa su ga prevezli, ispreturali, polili benzinom i zapalili na drugom. Prošao je golgotu, sirotan. Vidite li vi šta je uradila.. Plakala je i jecala po medijima, pa gde joj je pamet bila? Doduše, ona da je imala pameti, ostavila bi ga i otišla ako joj nije valjao, a ne ovako. Čuli su da su svi priznali u policiji, a ako je to stvarno tako – to je monstrum, to nije žena“, kaže očuh i dodaje:

Ovako nešto nema ni na filmovima, verujte mi. Ona je njega mrzela kada je bila u stanju da ga ubije na godišnjicu, a verujem i mislim da je sve to ranije isplanirano. Svi su van sebe, jela je sa nama, spavala, ona nije uništila samo Dejanov život, uništila je život svojoj deci, a ona neka trune u zatvoru doživotno. Dejan je crnčio, radio i borio se za decu, da im obezbedi sve, pa i njoj. Živela je kao gospođa“, zaključuje očuh ubijenog muškarca iz Klokočevca

„Crna udovica“ negirala zločin

Slađana P. (28), S. M. (25) i maloletni mladić (17) saslušani su u Višem javnom tužilaštvu u Negotinu zbog krivičnog dela teško ubistvo, nakon čega im je produžen pritvor do 30 dana.

„Saslušani su, Sađana P. supruga ubijenog Dejan P. u svojoj odbrani negirala je umešanost u zločin, kao i da je suprug maltretirao, tukao nju i decu, što će dalje biti predmet dalje provere. S. M., koji je bio najbolji drug ubijenog Dejana, i maloletni sedamnaestogodišnji maldić priznali su svoja krivična dela. Inače , za četvrtak , 12. oktobar zakazana je ekshumacija tela ubujenog Dejana P. s bzirom na to da nakon ubistva na zahtev supruge i brata nije urađena obdukcija, a sve u cilju dodatnih analiza neohodnih za sporvođenje dokaznog postupka“, saopšteno je iz Višeg javnog tužilaštva u Negotinu.

Ovako nešto nema ni na filmovima, verujte mi. Ona je njega mrzela kada je bila u stanju da ga ubije na godišnjicu, a verujem i mislim da je sve to ranije isplanirano. Svi su van sebe, jela je sa nama, spavala, ona nije uništila samo Dejanov život, uništila je život svojoj deci, a ona neka trune u zatvoru doživotno. Dejan je crnčio, radio i borio se za decu, da im obezbedi sve, pa i njoj. Živela je kao gospođa“, zaključuje očuh ubijenog muškarca iz Klokočevca

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter