Izvor: TANJUG
31.05.2022 u 13:37
0

OVO JE MOTIV GNUSNOG UBISTVA! Novac i „kratak fitilj“

U Višem javnom tužilaštvu u Beogadu danas je saslušan Zoran R. (54) zbog sumnje da je 30. maja posle ponoći usmrtio Miloša T. (32), u čijoj je kući živeo u Rakovici.

Tužilaštvo u saopštenju navodi da je osumnjičeni na saslušanju priznao krivično delo i detaljno opisao svoj odnos sa ubijenim i kako je došlo do zločina, navodi se u saopštenju tužilaštva.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Nakon saslušanja tužilaštvo je predložilo da mu sudija za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu odredi pritvor zbog opasnosti od bekstva, da ne bi ponovio krivično delo u kratkom vremenskom periodu, imajući u vidu da je povratnik, kao i zbog uznemirenja javnosti.

Zoranu R. se na teret stavlja krivično delo ubistvo za koje je zaprećena kazna do 15 godina zatvora.

Osumnjičeni Zoran je na današnjem saslušanju u tužilaštvu ispričao da su se on i Miloš upoznali pre tri i po godine u kafiću.

Zoran je osuđen na sedam godina zatvora pred Specijalnim sudom zbog zločinačkog udruživanja i falsifikovanja novca i pošto je bio u bekstvu, skrivao se u kući kod ubijenog Miloša poslednje tri godine.

Rekao je da ga je Miloš konstatno vređao, ponižavao, te da mu je te večeri „prekipelo“ pa je odlučio da ga ubije Miloševim revolverim koji je stajao u toj kući.

Miloš nije živeo u toj kući već sa porodicom u Mirijevu.

UBISTVO U RAKOVICI!

Zoran je tvrdio da ne zna ništa o kripto valutama, jer je mašine i uređaje za rudarenje Miloš doneo u kuću dva ili tri dana pre ubistva.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter