Izvor: BSC HAPPY/NOVOSTI
17.01.2024 u 09:11
0

OVO SU POVREĐENI RADNICI IZ „TRAJALA“: Trojica muškaraca stabilno, devojka i dalje kritično

U fabrici "Trajal" u Kruševcu juče ujutru je prilikom procesa rada došlo do eksplozije u objektu za proizvodnju gorive trake.

U eksploziji je stradao Nikola Rašković (18), dok su povređeni Dušan Jakovljević (25), Marko Milošević (37), Boris Tomić (34) i Sara Cakić (20) koja je zbog težine povreda prebačena na VMA.

Kako je ranije rekla dr Vesna Stević Gajić, trojica muškaraca se nalaze u stabilnom stanju.

„MOJ NIDŽA JE BIO NAJMLAĐI TAMO“: Ispovest bake nastradalog momka u „Trajalu“

Ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić obišao je juče fabriku „Trajal“ u Kruševcu, gde se dogodila eksplozija i izrazio duboko žaljenje povodom ovog tragičnog događaja u kojoj je osamnaestogodišnji mladić izgubio život.

Ministar Gašić razgovarao je sa rukovodstvom ove fabrike, kao i sa pripadnicima Policijske uprave u Kruševcu i Vatrogasno-spasilačke jedinice u ovom gradu o okolnostima ove nesreće i poručio da je Ministarstvo unutrašnjih poslova preduzelo sve mere i radnje radi utvrđivanja uzroka ove tragedije.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter