Izvor:
20.03.2019 u 21:05
0

PLJAČKA U KAZINU “BELAĐO“ U LAS VEGASU: Opljačkao novac od pokera, pokušao da ukrade automobil pa posle pucao u policajca! (VIDEO)

Šokantni snimak pokazao je trenutak u kojem naoružani pljačkaš pokušava da ukrade “Mercedes” nako čega ga je metkom oborio policajac u pucnjavi u kazinu “Belađo”, u Las Vegasu u petak.

Majkl Koen (49) je uz pretnju pištoljem opljačkao novac od pokera i pobegao na severni izlaz kazina sa gotovinom i žetonima. Na njegovu nesreću, "Belađo" je te noći bio pun policije, koja je radila na nepovezanom slučaju nestalog deteta.

Koen je snimljen kako napušta hotel i kazino “Belađo” i seda u beli automobil. Kako nije mogao da pronađe ključ i upali automobil, on je izašao i prišao ženi u crnom “Mercedesu”, nekoliko trenutaka pre pucnjave. Četvorica policajaca su primetila da nešto nije u redu i potrčala ka Koenu koji je pucao ka njima, pogađajući jednog policajca u grudi, piše "Dejli mejl".

Ovo je moglo biti veoma tragično za naše policajce, građane naše zajednice, ili gospođu u automobilu – rekao je pomoćnik šerifa Čarls Henk na konferenciji za štampu.

Policija veruje da je Koen takođe odgovoran za pljačku u “Belađu” 2017, jer je maska napadača bila identična – naočare, crna kapa i jakna. Koen je prestupnik sa dosijeom, koji je osuđen 1999. zbog pljačke banke i 2008. zbog još dva razbojištva. Prethodno je hapšen zbog pljačke, kidnapovanja, krađe automobila, posedovanja narkotika, posedovanja ukradenog vlasništva i ima gomilu saobraćajnih kazni.

Izvor: Blic
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter