Izvor: Alo.rs
19.05.2020 u 12:45
0

PLJAČKE MIGRANATA! Ovako otimaju i upadaju u kuće meštana Šida!

Tri dana nakon što su pripadnici Vojske Srbije počeli da obezbeđuju prihvatne centre u Šidu, tenzije između migranata i meštana u gradiću na granici sa Hrvatskom polako se stišavaju. Kako navode stanovnici ovog dela Srema, došlo je vreme da vojska konačno stane na put maltretiranju koje trpe godinama.

EKSKLUZIVNO! TEROR MIGRANATA! Ovo su zlodela počinjena u Šidu, a pojavila se nova pretnja!

U centru ovog bajkovitog mesta koje broji 16.000 stanovnika juče je bila gužva kao u košnici. Redovi ispred banaka, puni kafići u glavnoj ulici, a na svakom koraku glavna tema razgovora bili su migranti.

Meštanin Milan Perić nas uverava da on i njegove komšije nisu ksenofobični. Naprotiv, kako tvrdi, mnogi migranti su se uverili u njihovu gostoljubivost, a nekolicina njih je upravo to iskoristila kako bi im zagorčala život.

PROČITAJTE JOŠ I OVO

VREMENSKA PROGNOZA 19.MAJ: Moguće nepogode i oluje!

AUTO-MOTO SAVEZ SRBIJE: Umeren intenzitet saobraćaja,lošiji uslovi za vožnju

DOBRE VESTI:Danas se prebacuje novac za 650.000 prenzionera

PROMENA REDOSLEDA: Brazil prestigao Veliku Britaniju po broju zaraženih

SAOPŠTENJE GRČKOG MINISTARSTVA ZDRAVLJA: Dva nova slučaja korona virusa!

– Prvo bace kesu đubreta u dvorište kuće, a onda sutradan navrate da vide da li si je pokupio. Ako je kesa i dalje tu, znaju da nisi kod kuće, a onda upadnu i borave tu danima. Kad se vratimo, imamo šta da vidimo! Od velike nužde u dnevnoj sobi do oguljene ovce. Jednom dedi su čak upali u kuću dok je spavao, a on je mučenik odmah pobegao kod ćerke u Novi Sad. Posle nekoliko dana ta kuća je bila puna migranata! Zapalili su vatru da bi se grejali i izbio je požar, nakon čega nesrećni deda više nije imao kud ni da se vrati – kaže Milan.

Njegov prijatelj Đura Jovanović nam objašnjava da četiri godine ne može da posadi useve na njivi upravo zbog migranata, koji su okupirali njegov posed.

OPASAN SNIMAK! Pogledajte šta rade migranti u kampu u Obrenovcu (VIDEO)

– Mom komšiji su ukrali kola, a potom ih slupali. Na mojoj njivi su podigli šatore. Kako jedni odu, dođu drugi i sve tako ukrug. Stalno se tuku, vade noževe! Kad upadnu u kuću, odmah se dočepaju fiksnog telefona, pa zovu bliskoistočne zemlje i nabijaju nam račune.  Niko ih nije mogao oterati, a sada se nadamo da će vojska uspeti da ih disciplinuje – kaže Đura.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter