Izvor: Tanjug
04.07.2022 u 14:02
0

PODIGNUTA OPTUŽNICA PROTIV INDIJCA I ČETVORICE AVGANISTANACA ZBOG OTMICE: Preti im i do 12 godina zatvora

Više javno tužilaštvo u Beogradu podiglo je optužnicu protiv državljanina Indije i četvorice Avganistanaca zbog sumnje da su u martu ove godine u centru Beograda oteli državljanina Indije N.M. i zahtevali 8.000 evra za njegov otkup, kako bi ga pustili na slobodu.

Optuženi su F.K. (44) državljanin Indije i vlasnik indijskog restorana u Beogradu, kao i državljani Avganistana I.K. (26), S.H. (32), I.W. (23) I J.K. (29), navodi se u saopštenju tog tužilaštva.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Na teret im se stavlja krivicno delo otmica za koje je zaprećena kazna od dve do 12 godina zatvora.

Tužilaštvo je predložilo sudu da im produži pritvor zbog opasnosti od bekstva.

Sumnja se da su oni 9. marta u restoranu prvookrivljenog koji se nalazi u centru Beograda, tražili od N.M da im preda 8.000 evra kako bi mu organizovali prebacivanje u Italiju, a pošto je on to odbio, oni su ga uz pretnju noževima na silu primorali da pođe sa njima.

TEŠKA SAOBRAĆAJKA KOD SVRLJIGA! Automobil sleteo sa puta, suvozač preminuo od zadobijenih povreda

Odveli su ga u obližnji stan gde su ga tukli rukama i nogama, a od njegovog prijatelja tražili da im od donese traženi novac.

Osumnjiceni su uhapšeni sutradan, u akciji policije u restoranu prvookrivljenog, dok su očekivali isplatu traženog novca za otkup, a ošteceni je tom prilikom oslobođen.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter