Izvor: Alo.rs
02.01.2024 u 09:11
0

POKRALI GA ZA NOVU GODINU: Domaćinu iz Prokuplja lopovi iz dvorišta uzeli sve što ima

Još uvek nepoznati lopovi pokrali su tokom prethodne tri noći gotovo svu mehanizaciju iz domaćinstva Radivoja Nikolića u selu Gornja Stražava kod Prokuplja.

Prema rečima Radivojevog sina Slaviše, lopovi su u više navrata od petka veče iz njihovog pomoćnog objekta ukrali traktor, trimer, kapak sa kazana za rakiju , kao i motor.

ISPALIO VATROMET, PA ZAPALIO FABRIKU U KIKINDI Detalji stravičnog požara, vatrogasci su i sad na terenu (FOTO)

– Prvo je u petak veče ukraden traktor, a danas smo primetili da nema i ostale mehanizacije i svega što je pokradeno, a što su lopovi učinili verovatno iz više navrata – ističe Slaviša.

On napominje da je tokom pljačke u kući bio samo njegov otac i naglašava da čitava porodica on sa suprugom i decom žive od poljoprivreede i da im traktor mnogo znači.

Slučaj je prijavljen policiji iz koje ističu da tragaju za lopovima.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter