Izvor:
21.07.2017 u 15:45
0

POKRENUTA ISTRAGA O UBISTVU ISPRED CENTRA ZA SOCIJALNI RAD: Tužilaštvo utvrđuje da li je bilo propusta među zaposlenima!

Treće osnovno javno tužilstvo u Beogradu utvrđuje rad zaposlenih u Gradskom centru za socijalni rad.
Oni su izdali saopštenje u kojem se navodi da je u toku prikupljanje obaveštenja koja će utvrditi da li je bilo propusta u radu zaposlenih u gradskom centru za socijalni rad na Novom Beogradu, ispred kojeg je Milan Lovrić brutalno ubio suprugu Olgu.

U saopštenju se navodi:

– Povodom Zapisnika o izvršenom nadzoru nad stručnim radom Gradskog centra za socijalni rad u Beogradu, odeljenje Novi Beograd, u predmetu zaštite od nasilja u porodici Lovrić i zlostavljanja maloletne dece Lovrić, Ministarstva za rad, zaposljavanje, boračka i socijalna pitanja, sektor za brigu o porodici i socijalnu zastitu od 7. jula 2017. a koji Zapisnik je dostavljen ovom tužilaštvu iz kabineta ministra dana 13. jula 2017. godine, Treće osnovno javno tužilštvo u Beogradu stavilo je zahtev za prikupljanje potrebnih obaveštenja i to Gradskom centru za socijalni rad u Beogradu, a kako bi isti utvrdili da li je bilo propusta u radu zaposlenih u gradskom centru za socijalni rad, odeljenje Novi Beograd.

Happytv.rs/Telegraf
Foto: Facebook/Milan Lovric

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter