Izvor: tanjug
20.08.2022 u 14:59
0

POLICIJA OTKRILA 234 PREKRŠAJA TOKOM DRUGOG DANA „BIR FESTA“: Iz saobraćaja isključeno čak 140 vozača

Pripadnici Uprave saobraćajne policije MUP-a tokom drugog dana održavanja muzičkog festivala „Bir fest“ (Beer fest) u Beogradu, na prilaznim i odlaznim pravcima u zoni festivala, zaustavili su i kontrolisali 859 vozača i otkrili 234 prekršaja.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Zbog upravljanja vozilom pod dejstvom alkohola iz saobraćaja je isključeno 140 vozača, od kojih je 12 zadržano na trežnjenju zbog upravljanja vozilom sa više od 1,20 promila alkohola u organizmu, saopštio je MUP.

EFIKASNA AKCIJA POLICIJE U ZEMUNU: Pretresali stanove, zaplenjen novac, droga i bomba, osumnjičeni odmah uhapšeni!

Takođe, u službenim prostorijama policije zadržano je i devet vozača koji su, kako je utvrđeno droga testom, upravljali vozilima pod dejstvom psihoaktivnih supstanci.

Ministarstvo unutrašnjih poslova apeluje na vozače da se pridržavaju saobraćajnih propisa, da ne upravljaju vozilima ukoliko su konzumirali alkohol i da brzinu prilagode uslovima puta kako bi sačuvali svoje i živote drugih učesnika u saobraćaju.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter