Izvor: Informer
08.03.2022 u 16:06
0

POLICIJA PRETRESA SPECIJALNI SUD! Proverava se ima li eksploziva na suđenju Belivukovom klanu!

Pred Specijalnim sudom, vlada „vanredno stanje“ uoči početka suđenja Belivukovoj grupi koje je zakazano za danas. Iako je početak bio zakazan za 14.30, suđenje kasni sat vremena. 

Okrivljeni i advokati još nisu ušli u sudnicu, a razlog kasnjenja od sat vremena je pretres!

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Naime, kako se saznaje, policija sa obučenim psima je do sada proveravala hodnik, sudnicu i okolne prostorije. Izvor otkriva da su najverovatnije proveravali da neko nije uspeo da unese oružje ili eksploziv.

Prethodno su uz jake mere ozbebeđenja sudske straže i Žandarmerije pripadnici ove grupe sprovodeni su maricama, a ispred suda su i dalje pripadnici Žandarmerije sa dugim cevima, i veliki broj medijskih ekipa, koje, inače, ne mogu da prate ročište jer je zatvoreno za javnost.

Glavno ročište kasni i zbog rasporeda sedenja 30 okrivljenih u sudnici!

Prema nezvaničnim informacijama Belivuk i Miljković nisu transportovani jer su oni u pritvoru u zgradi Specijalnog suda.

Podsetimo, pripremno ročište u postupku protiv Veljka Belivuka, Marka Miljkovića i veće grupe okrivljenih koji se terete za pet ubistava, trgovinu drogom i druga teška krivična dela počinje danas u u Specijalnom sudu u Beogradu,a na optuženičkoj klupu nalazi se ukupno 29 muškaraca i jedna žena. Planirano je da se ročište održi još i 10. i 11. marta.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter