Izvor: Telegraf
08.03.2022 u 16:49
0

Darko Šarić i Veljko Belivuk zajedno u Specijalnom sudu: Zgrada pod opsadom policije

Suđenje Darku Šariću  pred Apelacionim sudom u Beogradu privodilo se kraju kada su u pritvorsku jedinicu Specijalnog suda uz visoke bezbednosne mere stizali članovi klana klana Veljka Belivuka i Miljkovića.

Belivuk i Miljković su prvi stigli iz Okružnog zatvora u Specijalni sud. Oko 13.45 sati u velikoj koloni dovezeni su i ostali članovi kriminalnog klana.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Naša ekipa zabeležila je trenutka kada Šarić izlazi iz suda, a osumnjičeni iz Belivukovog klana ulaze u zgradu Specijalnog suda.

Podsećanja radi, suđenje Darku Šariću održano je danas pred Apelacionim sudom u Beogradu saslušanjem svedoka saradnika Nebojše Joksovića i Draška Vukovića, koji su do sada svedočili iza zatvorenih vrata jer su odbili da javno svedoče o švercu kokaina.

Advokati odbrane zatražili su da saslušanje svedoka saradnika po prvi put bude javno.

– Nama je u interesu da vi, ali i javnost vidite ko su svedoci saradnici i da ne postoji interes kojim bi trebali da se rukovodite da isključite javnost – rekao je advokat Dalibor Katančević, a njegovom predlogu se pridružio i advokat Darka Šarića, Radoslav Baćović.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter