Izvor: novosti
07.02.2024 u 08:21
0

POTPUNO PIJAN VOZIO U ZONI ŠKOLE U SMEDEREVU: Vozaču BMW-a kojem je oduzeta dozvola izmereno čak 4,23 promila

POLICIJSKI službenici Odeljenja saobraćajne policije Policijske uprave u Smederevu zaustavili su i isključili iz saobraćaja vozača "BMW"-a koji je u zoni Osnovne škole "Dositej Obradović" upravljao vozilom u stanju potpune alkoholisanosti.

Naime, alkotestiranjem je utvrđeno da je tridesetosmogodišnji vozač upravljao vozilom sa čak 4,23 promila alkohola u organizmu, a daljom kontrolom utvrđeno je da se radi o vozaču kome je vozačka dozvola oduzeta zbog kaznenih poena.

KLJUČNI SVEDOCI SU DEVOJKE: Jedana bila mamac za pucnjavu na Borči a druga gledala rešetanje na Karaburmi

 

Učinilac prekršaja zadržan je u službenim prostorijama i protiv njega su podnete odgovarajuće prijave, a vozilo je oduzeto radi vršenja provera.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter