Izvor: 24sedam.rs
07.02.2024 u 07:57
0

KLJUČNI SVEDOCI SU DEVOJKE: Jedana bila mamac za pucnjavu na Borči a druga gledala rešetanje na Karaburmi

Jovana Milovanovića na sastanak sa ubicama namamila nepoznata devojka, a druga gledala kako joj pucaju u dečka

Ključne uloge u ubistvu navijača Partizana u Borči i u ranjavanju pripadnika „Principa“ na Karaburmi u Beogradu odigrale su dve devojke. Jedna, čiji identitet još zvanično nije poznat, osumnjičena je da je kao saučesnik u ubistvu namamila žrtvu, dok je druga bila očevidac ranjavanja svog momka.

Viši sud u Beogradu odredio je jednomesečni pritvor Bošku B. (22), osumnjičenom da je 1. februara u Borči, sa jednim maloletnikom, prema kojem je postupak razdvojen, i nepoznatom ženskom osobom, koja im je pomogla, na podmukao način ubio Jovana Milovanovića (22), a ranio Bora J. (22).

Boško B. se na saslušanju u Višem javnom tužilaštvu branio ćutanjem.

Sumnja se da su prethodno u više navrata Boško B. i maloletnik odlazili na adresu Milovanovića zbog neizmirenog duga, gde ga nisu zaticali, pa su njegovoj majci pretili napadom na život sina.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter