Izvor: Tanjug
14.07.2021 u 13:50
0

POŽAR KOD PRIBOJA POD KONTROLOM: Vatra progutala 100 hektara, ako se pretoplo vreme nastavi – MOGLA BI OPET DA BUKNE

Šumski požar, koji je zahvatio deo Crnog Vrha, kod mesta Jelača kod Priboja, stavljen je pod kontrolu.

VAŽNO:

POSLE SILOVANJA MALOLETNIKA, MODNI KREATOR PONOVO NASILAN?! Kostić nije puštao stranca da izađe iz stana, a OVAKO se branio u policiji!

PRIJAVA PROTIV BRATA SLAVNOG KOŠARKAŠA: Osumnjičen za pokušaj SILOVANJA!

UDOVICA OLIVERA IVANOVIĆA: Ovo je veliko ubistvo – SVI iz istrage treba da budu saslušani!

VUČIĆ U PANČEVU! Pravimo budućnost evropske auto-industrije, u fabrici ZF zaposleno 900 ljudi! NEMAČKO ZNANJE – SRPSKI AUTOMOBILI

U gašenju požara koji je zahvatio 100 hektara zemljišta i niskog rastinja učestvovalo je 40 vatrogasaca, a ekipama iz Priboja i Prijepolja pomagale su kolege iz Novog Pazara i Užica, prenosi RINA.

Prema rečima načelnika Štaba za vanredsne situacije u priboju Borisa Mrdovića, uzrok požara najverovatnije je grom koji je zapalio drveće.

„Ono što otežava rad vatrogasaca jeste jak vetar koji raspiruje vatru. Ona je sada stavljena pod kontrolu, ali ako se ovakve vremenske prilike nastave mogao bi ponovo da se proširi“, rekao je Mrdović.

Kako se navodi, u požaru niko nije povređen niti su ugrožena domaćinstva jer se nalaze na pristojnoj udaljenosti.

Pod dimom je i deo Zlatibora jer se ova planina graniči sa Crnim Vrhom.

Istovremeno, došlo je i da požara u selu Rutoši, na teritoriji opštine Nove Varoši.

Situaciju dodatno otežava to što gori borova šuma, pa veliki problem pričinjavaju veliki slojevi borovih iglica i granja koje se prividno ugase, a onda iz njih ponovo bukne plamen.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter