Izvor: Informer
02.08.2023 u 16:21
1

POŽAR U DUBONI: Gorela kuća masovnog ubice iz Mladenovca(Video)

Kuća u kojoj je živeo masovni ubica Uroš Blažić na brdu Varovnice kod Donje Dubone, zapaljena je noćas dba sata nakon ponoći

Vikendica, u kojoj je živeo masovni ubica Uroš B. (21) na brdu Varovnice kod Donje Dubone, u potpunosti je spaljena tokom noći i istražitelji intenzivno tragaju za nepoznatim počiniocima.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mladenovac danas (@mladenovac_danas)

Ispituje se takođe da li je pozadina ovog slučaja osveta porodica njegovih žrtava, što je bila potencijalna opasnost o kojoj se mesecima spekulisalo.

Osumnjičeni zavišestruko ubistvo kod SmederevaUroš B., kako saznajemo, živeo je sam u toj kući na brdu Varovnice na putu za Šepšin, dok se porodična kuća nalazi u selu Donja Dubona.

OBRT U SLUČAJU „NESTALOG“ DEČAKA: Uhapšen otac koji je tvrdio da mu je sin primoran da prosi u Nišu!

Za sada nije poznato da li se kuća zvanično vodi na njega ili bliskog rođaka, kako su objavili pojedini mediji, ali je on tu pre hapšenja provodio najviše vremena kada je odlučio da se osamostali.

Do sada je izvesno da je požar podmetnut. Prema prvim saznanjima, od kuće su ostale samo zidine. Policija se ubrzo pojavila na brdu Varovnice i obezbedila objekat, ali zvaničnog saopštenja o drugim okolnostima ovog incidenta još nema.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “POŽAR U DUBONI: Gorela kuća masovnog ubice iz Mladenovca(Video)”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter