Izvor: kurir
09.08.2021 u 14:42
0

POZNATO STANJE POVREĐENIH U UDESU KOD BAČKE TOPOLE: U automobilu bila cela porodica – DVOJE MALOLETNIKA TEŠKO POVREĐENO

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila jutros oko 6 sati, na auto-putu Novi Sad – Horgoš, kod Bačke Topole, povređeno je petoro putnika, u automobilu koji vozio vozač turski državljanin.

Dvoje maloletnika u autu teže su povređeni, a kako saznaju mediji u Opštoj bolnici Subotice, gde su hitno prevezeni, nisu u životnoj opasnosti. Još troje putnika iz automobila zadobilo je lakše telesne povrede.

U Policijskoj upravi Subotica kažu da se nesreća dogodila u visini 60. kilometra, kod Malog Iđoša u kolovoznoj traci namenjenoj za skretanje vozila u pravcu Graničnog prelaza Horgoš, a svi putnici u automobilu su takođe turski državljani.

VAŽNO:

VUČIĆ: Ziđin da smanji emisiju štetnih gasova u Boru

VESIĆ ZA „DOBRO JUTRO SRBIJO“: NEMA VIŠE ZATVARANJA ZBOG KORONE?!

NAŠI LEKARI HEROJI I VAN GRANICA SRBIJE! Oglasila se doktorka koja je spasila ženu u Grčkoj: Da je izgubila još pola litre krvi – ne bi je spasili!

BOKSERKA NINA RADOVANOVIĆ EKSKLUZIVNO ZA „DOBRO JUTRO SRBIJO“: Velika mi je čast što sam se takmičila za Srbiju!

Do nesreće je došlo kad je vozač u trenutku sleteo s kolovoza i probio zaštitnu ogradu.

U Osnovnom javnom tužilaštvu kažu da se još ne zna tačan uzrok sletanja vozila s kolovoza. Nezvanično saznaju mediji da je vozač verovatno zaspao za volanom.

Putnici u bolnici Subotice, za sada su van životne opasnosti, a tužilaštvo ce utvrditi tačan uzrok nesreće.

Ovo je 20. saobraćajna nesreća od 2. avgusta do danas, na području Policijske uprave Subotice.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter