Izvor: Blic
04.08.2020 u 18:14
0

PRAVA DRAMA U BORU: Izbio požar u porodičnom domaćistvu, vlasnik zadobio OPEKOTINE! (FOTO)

U borskom selu Veliki Krivelj u požaru koji je izbio u porodičnom domaćinstvu, Paun D.(66) zadobio je opekotine četvrtog stepena.

Vatrogasci su brzo stigli na lice mesta i izvukli čoveka iz kuće, koji je u trenutku izbijanja požara spavao. Kako saznajemo, on je odmah prevezen u borsku Opštu bolnicu gde je priključen na mehaničku ventilaciju i lekari se bore za njegov život.

OVO MORATE ZNATI

NOVI KORONA PRESEK: Preminulo sedam osoba!

DARIJA KISIĆ TEPAVČEVIĆ: Sve više obolevaju stariji građani, povećanje broja u Subotici! VIDEO)

POGLEDAJTE KAKO IZGLEDA NAJSAVREMENIJE ORUŽJE: Ovo je nova puška Vojske Srbije!

ESTRADA POTRESENA: Preminuo Rajko Dujmić!

Gradonačelnik Bora Aleksandar Milikić, koji se vraćao iz susednog sela Bučje gde je obilazio radove na asfaltiranju, sreo je usput vatrogasce i odmah krenuo sa njima kada je čuo da je reč o požaru. Na licu mesta je i pomogao da se povređeni čovek unese u vozilo Hitne pomoći.

– Čovek je bio sam u kući kada je izbio požar. Vatrogasci su brzo stigli na lice mesta i lokalizovali požar u kratkom vremenskom roku, ali se vatra pre gašenja toliko brzo raširila, da je izgorela cela kuća i još dva vozila – kazao je Milikić.

U akciji gašenja požara učestvovalo je sedam vatrogasaca.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter