Izvor: tanjug
04.08.2020 u 16:24
0

UŽAS U KOSOVSKOJ MITROVICI: Pripadnik ROSU udarao mladića pištoljem u glavu, a onda…

Pripadnik Rosu Z.P. srpske nacionalnosti iz Severne Mitrovice danas je u centru tog grada udario mladića, takođe sprske nacionalnosti, pištoljem po glavi, a oružje je opalilo tom prilikom.

Prema izjavi svedoka koji je želeo da ostane anomiman, „pripadnik Rosu, Srbin iz Severne Mitrovice, u civilu i van dužnosti, želeći da na neki svoj način reši nerašćišćene odnose u vezi sa tučom u tom gradu prethodnih dana, upotrebio je pištolj, udario po glavi momka i tada slučajno opalio, što je dovelo u opasnost sve prisutne na toj lokaciji, prenosi Kosovo online.

OVO MORATE ZNATI

NOVI KORONA PRESEK: Preminulo sedam osoba!

DARIJA KISIĆ TEPAVČEVIĆ: Sve više obolevaju stariji građani, povećanje broja u Subotici! VIDEO)

POGLEDAJTE KAKO IZGLEDA NAJSAVREMENIJE ORUŽJE: Ovo je nova puška Vojske Srbije!

ESTRADA POTRESENA: Preminuo Rajko Dujmić!

Kako je potvrđeno u KPS-u, pripadnik Rosu je priveden.

Zamenik regionalnog komandira Kosovoske policije Besim Hoti izjavio je da je danas u Severnoj Mitrovici privedeno pet osoba, a da su među njima osumnjičeni i svedoci tog događaja.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter