Izvor: Tanjug
23.07.2021 u 13:38
0

PRIPADNIKU ZEMUNSKOG KLANA IZREČENA PRESUDA! Miloš Simović osuđen na šest godina zatvora zbog pokušaja ubistva Kalinića

Prema rečima sudije Nikole Mikića, Simović je osuđen zbog krivičnog dela ubistvo u pokušaju i oslobođen je plaćanja sudskih troškova jer se nalazi na izdržavanju dugogodišnje kazne zatvora.

VAŽNO:

OGLASIO SE VULIN POVODOM SMRTI DEČAKA NA KARABURMI: „Aposlutno podržavam protest građana“

SAOBRAĆAJNA NESREĆA NA KONJARNIKU: Autom pokosio pešaka na autoputu!

SVAKO OBEĆANJE KOJE SMO DALI JE ISPUNJENO! Siniša Mali: Uspeli smo da sačuvamo našu privredu

Odalović: Belivuk podučen kako da se brani

JOVANA ARSIĆ veslačica u četvrtfinalu na OI u Tokiju !

Viši sud u Beogradu osudio je danas na šest godina zatvora nekadašnjeg pripadnika „zemunskog klana“ Miloša Simovića, povodom optužbi da je pokušao da ubije pripadnika istog klana Sretka Kalinića u Hrvatskoj 2010. godine, dok su bili u bekstvu od srpskih pravosudnih organa.

Simović nije prisustvovao objavi presude, jer je izrazio želju da ne bude privođen iz zatvora, kako je rekao, „da se ne bi pravili dodatni troškovi“, dok je Kalinić priveden u sud uz jake mere obezbeđenja, a vozilo kojim je doveden pratilo je nekoliko kombija žandarmerije i policije.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter