Izvor: Alo.rs
11.11.2023 u 10:57
0

PRITVOR ZA MUŠKARCA KOJI JE RANIO BIVŠU SUPRUGU: Dan nakon što se preudala, pucao u nju

Više javno tužilaštvo u Novom Pazaru je dana 10.11.2023. godine donošenjem naredbe za sprovođenje istrage, pokrenulo istragu protiv S.S. (69) za kog postoje osnovi sumnje da je izvršio krivično delo Ubistvo u pokušaju i krivično delo Nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

UDARNO! PUCNJAVA U ŠKOLI – NA LICU MESTA VELIKI BROJ POLICAJACA!

Pucanjava se odigrala u naselju Ribariće kod Tutina, kad se S.S. dovezao do kuće u kojoj njegova bivša živi sa sadašnjim suprugom.

S.S. je upao kroz prozor, kod njega je pronađen pištolj pun metaka.

– S.S. je došao kolima do mesta gde živi novi izabranik njegove bivše vanbračne partnerke i zatekao je samu u kući. Nije poznato da li je došlo do svađe između bivših supružnika, ali je S.S. tada pucao u S.R. i pogodio je sa dva metka – rekao je ranije izvor iz policije.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter