Izvor:
22.03.2018 u 19:16
0

Pronađeno telo nestalog dečaka kod Majdanpeka!

U selu Loskovo kod Majdanpeka 12. marta je nestao Milutin Durlić (16), koji boluje od epilepsije. Nažalost, telo dečaka u reci Pek danas je pronašao njegov otac Bogomir.

Podsetimo, Milutin je 1. marta napunio 16 godina, a nestao je 12 dana kasnije uranim jutarnjim satima iz svog doma u majdanpečkom selu Loskovo. Još tada jesumnjalo se da se utopio, ali njegovo telo tada nije nađeno.

Njegov otac Bogomir u snegu je pronašao tragove koji su se završavali u reci Pek, zbog čega se pretpostavljalo da je dečak upao u vodu.

– Spavala sam sa Milutinom, ali se on u toku noći probudio – plačući je na dan nestanka sina pričala majka Žikica Stanimirović. – Moj sin je ustao, upalio svetlo i uključio televizor, nakon čega sam ja ustala i rekla sam mu da se vrati u krevet.Međutim, on je nakon nekog vremena ponovo ustao i obuo se, a ja sam pomislila da će otići kod dede. – Međutim, kada sam se probudila, videla sam da mi deteta nema u kući.

Milutin je od druge godine bolovao od teškog oblika epilepsije, zbog čega se lečio u beogradskom Institutu za majku i dete. Nije mogao razgovetno da priča, a često je umeo da ode od kuće i da ga roditelji pronađu u selu.

Otac Bogomir je tog dana tražio sina u selu, ali meštani su mi rekli da ga niko nije video, pa se vratio kući.Tada je u snegu opazio sinovljeve tragove koji su vodili ka reci Pek, koja je u tom trenutku bila nabujala i pretila da se izlije.

Otac je krenuo da traži sina, ali je struja bila toliko jaka da je voda pretila da će da odnese i njega, zbog čega je odlučio da pomoć potraži u selu.

Meštani su se odmah organizovali i krenuli da traže dečaka nizvodno od mesta gde su poslednji put viđeni njegovi tragovi.

Potraga se, nažalost, završila danas, a telo dečaka je pronašao upravo njegov otac.

b92.net
Foto: arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter