Izvor: telegraf.rs
03.05.2023 u 12:32
0

OVO JE UBICA SA VRAČARA! Zvali su ga „štreber“! Kec iz istorije okidač za masovnu pucnjavu?

Učenik te škole, koji ide u sedmi razred, došao je u školu naoružan i počeo da puca, sve je trajalo oko pet minuta.

Srbiju je jutros potresla vest o nezampaćenom zločinu kada je učenik 7.razreda Osnovne škole na Vračaru Vladislav Ribnikar ubio devetoro ljudi.

Sve je počelo kada je učenik K.K. ušao u školu i započeo svađu sa radnikom obezbeđenja i, kako deca iz škole pričaju, ubio ga. Potom na hodniku sreće tri devojčice u koje puca i njih lišava života.

Svoj krvavi pir četrnaestogodišnjak nastavlja u kabinetu istorije, kada prvo puca u nastavnicu pa ubija drugare. Kako sazanajemo od dece iz škole, nekoliko dečaka skočilo je na njega i navodno ga savladalo, dok je on i u tim momentima pucao i ostavio rupe od tri metka na zidu.

https://happytv.rs/vesti/drustvo/deca-skola-osnovna-skola-maloletnik/570325/

Kako deca tvrde, K.K je odličan đalk, imao je sve petice, zvali ga „štreber“ a nezvanično se saznaje i da je dobio jedinicu iz istorije što ga je iznerviralo. Drugari su ga zbog toga, navodno, zadirkivali.

Bio je često na takmičenjima.

Podsetimo, dečak (14) pucao  je u školi na Vračaru „Vladislav Ribnikar“ i ubio čuvara osmoro dece. Povređeno je nekoliko učenika.

Kako saznajemo, učenik te škole, koji ide u sedmi razred, došao je u školu naoružan i počeo da puca, sve je trajalo oko pet minuta.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter