Izvor: Happy BSC
24.02.2024 u 08:55
0

NOVI ŠOK DETALJI INCIDENTA U „RIBNIKARU“: Dete kod koga je pronađen nož ranije PRETILO?!

Deca su se navodno udruživala i pretresala ga

Majka čija deca pohađaju Osnovnu školu ‘Vladislav Ribnikar‘ izjavila je da su joj oba deteta tamo učenici, a tokom određenog vremenskog perioda, postojale su priče o učeniku koji je planirao da donese molotovljev koktel u školu.

Izazvavši strah i paniku među učenicima, deca su se organizovala da svakodnevno pretražuju njegov ranac, tvrdi majka, nakon što je u petak ujutro u rancu osmaka pronađen nož.

Prema njenim rečima, kako je čula od prijateljice čije dete ide u razred sa osmakom koji je doneo nož u školu, psiholozi su bili uključeni u ceo slučaj oko zastrašivanja dece od strane školskog druga.

Prema rečima majke, dečak koji je nekada bio miran i dobro dete, iznenada je promenio ponašanje počevši da iznosi planove o stvarima koje želi da uradi. Nakon toga, ostala deca su se organizovala kako bi ga svakodnevno pretresala.

Ipak, dodaje i da su roditelji dečaka ispravno reagovali.

– Dete nije odbijalo da ide u školu nakon trećeg maja, ali sada mu nije svejedno, plaši se. Neke majke su zvale školu, odlazile su kod direktora i kod psihologa, plakale su i tražile rešenje. Škola je tom prilikom reagovala angažovanjem privatnih psihologa, to mi je rekla majka deteta koje ide u razred sa dečakom – priča ona za „Blic“.

Prema pričama koje kruže među decom, dečak je svoje namere o donošenju molotovljevog koktela u školu podelio sa devojčicom koja mu se dopada, a čija majka je član saveta roditelja Osnovne škole „Vladislav Ribnikar“.

Odmah nakon što su roditelji saznali šta se dešava, reagovali su, tvdi ona.

Sve se dešava usred suđenja

Informacija o incidentu u Osnovnoj školi „Vladislav Ribnikar“ dospeva u javnost istog dana kada se odvija suđenje roditeljima dečaka optuženog za ubistvo. Školski policajac je u školi pronašao nož u đačkom rancu. Uprkos pronalasku noža, u školi nisu zabeleženi nikakvi incidenti, a dečak kod koga je nož pronađen prebačen je u policijsku stanicu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter