Izvor: BSC happy portal
03.05.2023 u 11:27
0

UGLJEŠA GRGUR VIDNO POTRESEN ZA BSC HAPPY PORTAL: Ovo je zlo koje se desilo u OSNOVNOJ ŠKOLI NA VRAČARU!

Privatni detektiv, Uglješa Grgur komentarisao je nečuvenu tragediju koja se dogodila u osnovnoj školi na Vračaru. Naime, dečak star 14 godina, pucao je na učenike i zaposlene u školi "Vladislav Ribnikar". U Ministarstvu prosvete kažu da će sve relevantne informacije u vezi sa tragedijom i okolnostima pod kojima se desila saopštavati MUP, dok će se nadležne zdravstvene ustanove oglašavati o stanju povređenih.

Uglješa Grgur za naš portal kratko kaže:

-Ovo je zlo koje se desilo u OŠ na Vračaru. Mnogo je mrtvih. Rano komentarisati i davati izjave. Zna se ko je izvršio ovo najteže krivično delo. U pitanju je mlađi maloletnik. Deca od 14 do 16 godina su mlađi maloletnici.  Dalje će istraga videti šta je uzrok i povod.

https://happytv.rs/hronika/osam-mrtvih-u-skoli-na-vracaru-sumnja-se-da-je-maloletnik-koji-je-pucao-bio-pod-dejstvom-narkotika/570328/

Da li se nešto slično desilo na ovim prostorima?

-Ovo se nikad nije desilo ni u staroj Jugoslaviji, ni pre ni posle. Biću gost „Posle ručka“ danas pa ćemo govoriti na tu temu, rekao je Grgur za BSC HAPPY PORTAL.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter