Izvor: BSC Happy
03.05.2023 u 11:59
1

BSC HAPPY NA MESTU UŽASA U BEOGRADU: Neki roditelji još uvek traže svoju decu, đaci u panici i šoku! (VIDEO)

U pucnjavi koja se jutros dogodila u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru ubijeno je osmoro dece i radnik obezbeđenja, dok su šestoro dece i jedan nastavnik škole ranjeni i trenutno su zbrinuti u Urgentnom centru i Tiršovoj, saznaje ekipa BSC Happy portala koja se nalazi na licu mesta.

Kako saznajemo, učenik je jutros ušao u školu i odmah krenuo u napad, radnik obezbeđenja je pokušao da ga zaustavi i spreči tragediju, međutim dečak K.K (14) upucao je nesrećnog čoveka koji je preminuo na licu mesta, nakon toga upucao je dve učenice koje su se takođe nalazile na ulazu škole pored čuvara jer su bile dežurne.

Inače, kako se nezvanično prenosi, maloletni dečak bio je vukovac i skoro je prebačen u drugo odeljenje jer je bio žrtva nasilja, nezvanično saznajemo da je upravo to bio okidač za ovaj stravičan zločin.

Dečak K.K (2009) pucao je iz dva pištolja, pronađen je i uhapšen u školskom dvorištu.

Učenici ove škole i dalje su potreseni i u šoku, kako su nam rekli dečak je bio dosta povučen i da su se drugi učenici sa njim dosta „šalili“ i da on nije to podneo.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “BSC HAPPY NA MESTU UŽASA U BEOGRADU: Neki roditelji još uvek traže svoju decu, đaci u panici i šoku! (VIDEO)”

  1. Ovo je zaista čudno jedni govore da je dečak pucao na čuvara sa 14 m udaljenosti a ovde piše da je čuvar pokušao da ga spreči. Juče piše da je imao dva pištolja sa sobom onda druga verzija da je jedan pištolj ostao u učionici u ruzaku ovde nešto duboko smrdi. ZA ovo je neko znao i nije sprečio ili je bio cilj da bude tako teška afera da se skrene pažnja.TUGA DO NEBA. KUDA IDE OVAJ SVET????

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter