Izvor: espreso
07.02.2024 u 09:08
0

BEOGRAĐANI ZGROŽENI ZBOG ONOGA ŠTO STARIJI ČOVEK RADI U PRODAVNICI: Sve je usnimljeno (VIDEO)

Neki građani su šokirani zbog ovog prizora, dok drugi smatraju da je to normalno te i da je bolje to obaviti u marketu, a ne kod kuće

U jednom marketu na Vračaru Beograđani su snimili starijeg čoveka koji prebira pasulj, stavlja u kesu, pa tek onda meri.

Neki građani su šokirani zbog ovog prizora, dok drugi smatraju da je to normalno te i da je bolje to obaviti u marketu, a ne kod kuće.

Polemika o ovome je nastala na Instagram stranici serbialive_beograd nakon što je objavljen video-zapis, koji je podelio mišljenja građana.

Foto: printscreen

Sudeći po reakcijama mnogi su opravdali ovaj postupak starijeg gospodina, dok se drugima on nimalo nije dopao.

– Deda prebira pasulj pošto se u poslednje vreme pojavilo puno žiškova znam pošto radim u prodavnici – navodi se u jednoj objavi.

Iako je bilo dosta poštoršača koji su bili šokirani, nekima to uopšte nije bilo čudno jer pojedini kupci upravo rade isto prilikom kupovine.

– Šta je ovde čudno. Bolje da ga prebira nego da kupi polupojeden i zaražen pasulj. Svako normalan ko kuva pasulj će razumeti zašto ovaj čovek to radi – piše u drugoj objavi.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter