Izvor: Tanjug
31.07.2021 u 09:03
0

PUŠIĆ: Za optužnicu protiv Belivuka i ostalih pripadnika te kriminalne grupe, prikupljen je OZBILJAN I OBIMAN MATERIJAL

 Načelnik UKP Bogdan Pušić izjavio je sinoć da su Veljko Belivuk, Marko Miljković i ostali pripadnici te kriminalne grupe optuženi za pet teških ubistava, silovanja, otmice i krijumčarenje oružja i droge i da je za optužnicu prikupljen “ozbiljan i obiman materijal“.

VAŽNO:

PREDSEDNIK VUČIĆ RAZGOVARAO SA ERDOGANOM: Glavna tema situacija u regionu!

UKINUT PRITVOR ALEKSANDRU JOVIČIĆU! Bivši predsednik opštine Palilula dobio nanogucu!

TRAGEDIJA U UŽICU: Tinejdžer izbo komšiju nožem!

ODLUKA SKUPŠTINE REPUBLIKE SRPSKE! Incku ovo nije prošlo!

Pušić je  rekao da delovi iskaza Marka Miljkovića pred tužiocem, koji se u delovima objavljuju u pojedinim medijima, nemaju nikakvu potporu u prikupljenim dokazima i optužnici koja je juče podignuta.

-Jasno je da se sa terena krivično-pravnog aspekta želi preći na politički teren sa jasnim ciljem da se ugroze ugled predsednika (Aleksandra) Vučića i minista unutrašnjih poslova Aleksandra Vulina -rekao je Pušić.

Naveo je da je optužnica protiv Belivuka i njegove kriminalne grupe komplikovana i detaljno opisana i sa dokazima koji potvrđuju kriminalnu aktivnost te grupe.

Pušić je kazao da su apsolutne laži da je ministar Vulin vlasnik kuće u Ritopeku i ponovio da je namera da se sve prebaci na politički teren.

Naglasio je da te priče ne mogu da ugroze dosadašnji tok istrage i kvalitet prikupljenih dokaza, niti mogu da obeshrabre policiju da i dalje istražuje aktivnosti te kriminalne grupe.

-Istrajaćemo u tome da utvrdimo odgovornost svakog ko je pružio logističku ili bilo koju drugu pomoć toj organizovanoj kriminalnoj grupi- kazao je Pušić.

Na pitanje o pripadnicima MUP i saznanjima da li su sarađivali sa tom grupom, Pušić je kazao da će tužilac koji postupa u predmetu odlučiti da li će ih pripojiti tom krivičnom postupku i dodao da je ostalo da se obradi još mnogo materijala.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter