Izvor: happybsc
10.09.2023 u 12:11
0

SMEŠTENI U TRI BOLNICE: Povređeni u Solunu, Poligirisu i Kilkisu, za BSC HAPPY izjavili u agenciji čiji je autobus stradao GRČKOJ

Četiri osobe su poginule u teškom udesu autobusa sa srpskim tablicama i dva automobila u nedelju nešto pre 7.00 časova na 521. kilometru nacionalnog puta Atina-Solun, u blizini rejona Polikastro na izlazu za Evzonon, dok je 40 njih povređeno. Zasad nije poznato koliko je srpskih državljana povređeno u teškom sudaru, u izjavi za portal BSCHAPPY oglasio se Bojan Milosavljević, direktor turističke agencije Ski&Sun Travel saopštio je da je prma sadašnjim podacima većina njihovih putnika zadobila lakše telesne povrede.

U autobusu je bilo 78 putnika koji su putovali u Stavros. Oo šest sati ujutro po grčkom vremenu došlo je do udesa, prema informacijama koje do sada imamo većina putnika je lakše povređena ali nemamo tačne brojke. Lakše povređeni su u bolnici u Polikastru a teže su zbrinuti u Solunu. Jedan naš predstavnik je već stigao u solunsku bolnicu dok je suvlasnik agencije na putu za Polikastro. Mi smo odmah jutros poslali jedan autobus a angažovali smo i grčkog prevoznika da budu na raspolaganju putnicima. Čekamo nove informacije, na vezi smo sa Ministarstvom inostranih poslova i sa konzulatom u Solunu“, kazao je Milosavljević.

Milosavljević je dodao da za sada nemaju podatke o ozbiljnosti povreda koje su zadobili putnici iz Niškog autobusa , ekipe su na terenu i za sada mogu da potvrde su smešteni u Solunu , Kilkisu i Poligirisu.

U agenciji rade sve da stupe u kontakt sa povređenima i sa porodicama stradaih, kao i da pruže svu logističku podršku oko ove stravične nereće, koja se jutros dogodila i u kojoj su učestvovala čak dva vozila srpskih tablica.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter