Izvor: Happy BSC
25.03.2022 u 16:38
0

Razbijena još jedna kriminalna grupa: Evo čime su se bavili!

Razbijena još jedna organizovana kriminalna grupa!

Pripadnici ministarstva unutrašnjih poslova, Službe za borbu protiv organizovanog kriminala, su zajedno sa Tužilaštvom za organizovani kriminal razbili još jednu organizovanu kriminalnu grupu. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

U akciji je uhapšeno 6 pripadnika kriminalne grupe.

Uhapšeni su F.D. (1989), U.J. (1994), S.D. (1998), Č.D. (1986), kao i H.V. (1951) i K.D. (1984) zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivična dela udruživanje radi vršenja krivičnih dela i neovlašćenja proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Smatra se da je F.D. organizator ove kriminalne grupe.

Smatra se da su po nalogu organizatora ove kriminalne grupe, ostali članovi duži vremenski period bavili nabavkom, transportom i prodajom marihuane i kokaina na teritoriji Republike Srbije.

U akciji je zaplenjeno 17,5 kilograma marihuane i manja količina kokaina, za koje se sumnja da su bili u vlasništvu pripadnika ove kriminalne grupe.

Osumnjičeni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni nadležnom tužilaštvu.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter