Izvor: Kurir
20.09.2023 u 12:03
0

RAZOTKRIVENA MAFIJA SA BALKANA! POZNATI SPORTISTA VOĐA KRIMINALNE BANDE! Na bizaran način varali kladionice i uzimali BRDO PARA

Španska policija, Interpol i Europol razotkrili su kriminalnu organizaciju koja je na neobičan način prevarila kladionice.

Niz sumnjivih onlajn klađenja primećen je 2020. godine, a to je bio razlog da se otvori istraga koja je kasnije donela šokantne rezultate.

Utvrđeno je da je u Španiji osnovana kriminalna mreža koju čine državljani Bugarske i Rumunije, a poznat je i način na koji su nelegalno dolazili do zarade.

„DOLAZIMO, SPREMITE SE JERMENI“: ERDOGAN izdao NAREĐENJE!

Naime, oni su pronašli način da se posluže tehnologijom, odnosno satelitima, preko kojih su uživo pratili razna sportska takmičenja. Time su uspeli da vide rezultat i šta će da se desi pre nego što to registruju kladionice.

Imali su spremne naloge, pa su preko interneta lako mogli da naprave sigurne i velike uplate.

Tako su napravili niz prevara, došli do ozbiljnog novca, ali nisu mislili da će biti sumnjivi kladionicama, pa zatim i policiji.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter