Izvor: tanjug
26.12.2020 u 12:41
0

REBIĆ: Uništeni nelegalni zasadi divana na 250 hektara

Direktor policije Vladimir Rebić izjavio je danas da je policija od 2016. godine, kada je formirana radna grupa za borbu protiv ilegalne proizvodnje duvana, do danas uništila nelegalne zasade duvana na oko 250 hektara, kojim bi, da je izašao na tržište, država bila oštećena za oko 327 miliona evra.

CRNA SUBOTA!

OPUSTOŠILI POŠTU Obili poslovnicu i odneli keš!

KRVAVA TUČA Tinejdžer izboden nasmrt

SPEKTAKULARNA AKCIJA Velika zaplena droge kod Varvarina (FOTO)

JEZIVO! U Nešvilu posle eksplozije pronađeni delovi tela (FOTO, VIDEO)

STRAVA KOD ŠAPCA Dečak (14) silovao devojčicu (4)

– Samo u ovoj godini sprečili smo da na tržište izađe 173 tone duvana. Da je taj duvan pretvoren u rezani duvan država bi na ime neplaćenih akciza bila oštećena za 11 miliona evra – rekao je Rebić i dodao da su pored njega, članovi rade grupe i direktori BIA, Poreske uprave, Uprave carina i Uprave za duvan.

Prema njegovim rečima nelegalni zasad duvana je danas za 87 odsto manji u odnosu na 2016. godinu.

SAZNAJTE I OVO

UDAR NA NOVČANIK 10 promena koje će nas koštati od 1. januara

STIŽE SNEG! Pogledajte koga će obradovati beli pokrivač

NAJBOLJI U EVROPI Prvi Levandovski, a pogledajte gde je Đoković

ĐURIĆ IZ VAŠINGTONA Nadam se partnerskim odnosima sa SAD

– Da radna grupa nije radila svoj posao, duvanom, koji bi se ilegalno prodavao, budžet Republike Srbije bio bi oštećen za 327 miliona evra, što je 30 kilometara auto puta – procenio je Rebić, saopštio je MUP.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter