Izvor:
27.11.2017 u 20:15
0

SAHRANJEN MARKO MARKUS: Ispraćaj širokih razmera!

Marko Markuš (29) iz Novog Sada sahranjen je danas na novosadskom Gradskom groblju.

Na poslednji ispraćaj tragično nastradalom Marku pored ožalošćene porodice, bilo je i veliki broj prijatelja koji su došli da odaju poslednji pozdrav Markušu.

Nakon održanog opela, povorka je krenula ka grobnom mestu Marka, a njegova supruga Jelena nije mogla da hoda od bola za suprugom.

Nažalost, iako su novinari i fotoreporteri došli kako bi ispratli i zabeležili sahranu, njegov zet, naš poznati košarkaš Darko Milić uputio je fotografima sramne pretnje, nakon čega su isti i udaljeni.

Podsetimo, jedan od novosadskih žestokih momaka napadnut je rafalnom paljbom, a smrtonosni hitac bio je onaj koji ga je pogodio u glavu.

Marko Markuš (29) iz Novog Sada ubijen je u petak u sačekuši sa sedam metaka ispaljenih iz „škorpiona“. Prema nezvaničnim informacijama, nakon završene obdukcije utvrđeno je da je žestoki momak s novosadskog asfalta i šurak košarkaša Darka Miličića u glavu pogođen smrtonosnim hicem koji mu je razneo mozak.

Izvor: Kurir.rs
Foto: Facebook/Marko Markus

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter